Andere uitgevers, bijzondere boeken

mei 10, 2016  |  Agenda, NIeuws

Op 8 oktober vindt in de Nicolaï-kerk in Utrecht een bijzondere boekenbeurs plaats. Onder de noemer ‘Andere uitgevers, bijzondere boeken’ presenteren meer dan vijftig zelfstandige uitgevers een selectie van de boeken die zij uitbrengen. Van literaire romans tot historische uitgaven, van kookboeken tot reisgidsen, van kinderboeken tot non-fictie, het zijn stuk voor stuk boeken die u niet zo snel in iedere boekhandel zult vinden. Bijzondere boeken voor fijnproevers, voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen de bestsellers.

De deelnemende uitgevers, aangesloten bij de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers, willen u zo laten kennismaken met hun boeken, die u ter plaatse kunt bekijken, doorbladeren en kopen. Met speciale beursaanbiedingen, optredens van auteurs en een sfeervolle locatie biedt de beurs u een leuke en inspirerende ochtend of middag. Kom neuzen en laat u verrassen door het brede en gevarieerde aanbod. Wedden dat u die dag met minstens één verrassing naar huis gaat?!

De beurs ‘Andere uitgevers, bijzondere boeken’ vindt plaats op 8 oktober (10:00–17:00 uur) in de Nicolaï-kerk in Utrecht (Nicolaaskerkhof 8,  naast het Centraal Museum). Op loopafstand van winkelstraten in de binnenstad.


6 Comments


  1. Mooi initiatief, die boekenbeurs.
    Ik zal zeker van de partij zijn!

    • Walter Vandewaetere

      Een lovenswaardig initiatief. IK zie verder de titels na. Vlaanderen kent de vereniging Confituur, groepering van zelfstandige boekhandels

  2. Top initiatief. Ik zal erbij zijn. Kan ik direct als nieuw lid van VZU kennismaken met de andere leden.

  3. Dank voor jullie deelname, Elsbeth. Ik vond het top en nog goed voor de verkoop ook 😉 Zet je de foto’s van het voorlezen nog online?

Leave a Reply