Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst op 21 januari 2016

december 16, 2015  |  Agenda, NIeuws

De VZU nodigt haar leden uit voor een toast op het nieuwe jaar. Tenslotte is 2016 uitgeroepen tot het Jaar van het Boek (www.2016jaarvanhetboek.nl) en daar heffen we graag het glas op, samen met u.

Dat doen we graag op donderdagmiddag 21 januari a.s., in De Witte Lely, Oudegracht 296 (aan de werf) in Utrecht.

Naast de toast en de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, hebben we ook deze keer weer een interessante gastspreker/spreekster op het programma.

De mensen van Bookarang (www.bookarang.com) leggen uit wat hun bedrijf doet: het adviseren van lezers, maar vooral HOE ze dat doen. De diensten van Bookarang gaan veel verder dan de gebruikelijke lezerstips die sites als Amazon en BOL nu al geven. Met behulp van verschillende technieken wordt de inhoud van boeken op meer dan 100 parameters in kaart gebracht, waarmee de potentiële lezer veel specifieker en gerichter geadviseerd kan worden. Daarmee kunnen bijvoorbeeld ook backlist titels (weer) interessant worden voor nieuwe lezersgroepen.
Bookarang werkt nauw samen met uitgevers en kreeg eerder deze maand een stimuleringsprijs van € 15.000 van de Groep Algemene Uitgevers (GAU) in het kader van de competitie Renew the Book.

De mensen van Bookarang gaan graag met u in gesprek over uw ideeën, wensen en tips.

De bijeenkomst start om 14:00. Alle leden hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen.


Leave a Reply