Inkoopbeurs Retail Market 2020

november 27, 2019  |  NIeuws

Beste collega,
Jaren geleden hebben we als VZU actief de deelname gestimuleerd aan de traditionele (inkoop)beurzen, door met een collectieve stand mee te doen aan de beurs Retail Market (van toenmalig RDC) en Manuscripta. De ervaringen waren wisselend positief, maar helaas bleek de collectiviteit het grootste struikelblok aan de deelname, althans in de ogen van de bezoekende boekwinkels.
‘Deelname aan een inkoopbeurs vergt een helder profiel van de uitgeverij en de titels die worden aangeboden’, was de les.

Manuscripta is inmiddels gesneuveld maar zowel Retail Market als Libris organiseren ook in 2020 weer hun inkoopbeurzen, met als nieuwtje dat ze beiden in Hoevelaken worden gehouden, een week na elkaar. Wanneer u interesse heeft om deel te nemen, dient u zelf contact op te nemen met de organisatie. De VZU heeft voor u de data en prijzen.

Wanneer u interesse heeft om deel te nemen, maar u vindt de tafelprijs te hoog en u wilt misschien een tafel delen, dan kunt u dat doorgeven via secretaris@vzu.nl. We maken een lijstje van potentiele deelnemers en zullen dat rondsturen aan de geïnteresseerden. Wellicht kunnen we er zo voor zorgen dat u toch kunt deelnemen!
Probeer snel te reageren wanneer u interesse hebt, zodat we u kunnen ‘koppelen’.

Leave a Reply