Derde editie van de Boekenbeurs

februari 12, 2018

Dit bericht is inmiddels achterhaald. De derde boekenbeurs van de VZU vindt plaats op zondag 16 september in de binnenstad van Utrecht in samenwerking met de Literaire Markt Utrecht.

Op 15 16 september tijdens de ‘Nieuwe Boeken Beurs’ presenteren meer dan vijftig zelfstandige uitgevers een selectie van de boeken die zij uitbrengen. Van literaire romans tot historische uitgaven, van kookboeken tot reisgidsen, van kinderboeken tot non-fictie, het zijn stuk voor stuk boeken die u niet zo snel in iedere boekhandel zult vinden. Bijzondere boeken voor fijnproevers, voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen de bestsellers.

De deelnemende uitgevers, aangesloten bij de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers, willen u zo laten kennismaken met hun boeken, die u ter plaatse kunt bekijken, doorbladeren en kopen. Met speciale beursaanbiedingen, optredens van auteurs en een sfeervolle locatie biedt de beurs u een leuke en inspirerende ochtend of middag. Kom neuzen en laat u verrassen door het brede en gevarieerde aanbod. Wedden dat u die dag met minstens één verrassing naar huis gaat?!

De ‘Nieuwe Boeken Beurs’ vindt plaats op zaterdag 15 zondag 16 september (10:00–17:00 uur) in de Janskerk, Janskerkhof 26 op het Vredenburg in het centrum van Utrecht, te midden van de winkelstraten in de binnenstad.


Leave a Reply